Om os

Hvem er looklikeamillion.dk ?

Vi har i flere år haft blogs om mode og skønhed online. Looklikeamillion.dk har være en ren smykke shop i 2-3 år med skiftende ejere. Før dette var vi en online mode blog, der skrev om alt inden for dame mode og skønhed til kvinder. Vi har som før skrevet været en smykkeshop, og er nu af forskellige årsager vendt tilbage til rødderne med at skrive om mode og skønhed til kvinder.

Moden flytter sig hele tiden

Der sker hele tiden noget indenfor modeverdenen, og det er alt for spændende at skrive om, samt give videre til vore læsere online. Da domænet igen blev ledigt after at have været en webshop med smykker, besluttede vi at købe domænet tilbage, og skrive videre om det spændende emne som mode og skønhed jo er. Derfor er vi nu tilbage i original form med en modeblog hvor vi vil skrive artikler og vise produkter fra de forskellige mode webshops der findes på nettet. Det gør det også meget lettere for dig at finde de gode tilbud, samt de seneste nyheder indenfor modeverdenen.

Vi vil ønske dig som læser, en rigtig god fornøjelse med at finde alle de bedste tilbud online indenfor damemode, samt skønhed. Vi håber at kunne være med til at vise dig alle de bedste og flotteste produkter der findes i Danmark online. Vi håber at du har plads i din garderobe, for der er virkeligt meget lækkert tøj, sko, og skønhedsprodukter derude som du kan blive fristet af. Rigtig god fornøjelse med vores mode blog.