Hummel sko i forskellige designs

9 fede Hummel sko fra det danske mærke

Her har vi fundet 9 par Hummel sko frem til dig i forskellige designs og farver. Denne type sko er et meget behageligt fodtøj at have på, og kan bruges til både sport og fritid.

Disse Hummel sko til kvinder er meget brugt over hele verden, Hummel sko er utroligt populære at bruge for kvinder der gerne vil have et friskt og sporty look.

Som du kan se, viser vi her flere forskellige udgaver af Hummel sko. Her er blandt andet modeller som STADIL, SLIM STADIL, og ZEROKNIT. Det er allesammen meget populære modeller, og som du kan se er de i forskellige farver og udgaver.

Det kommer jo an på hvilke typer sports sko du er til, for disse fås både som sneakers, men og i basket stilen i den høje udgave, og igen i den behagelige løbesko stil, som sagtens kan bruges til at gå i også.

Det er vigtigt for dine fødder at de sko du går i er åndbare, og det afhænger selvfølgeligt og af hvad du bruger dem til, men f.eks. løbesko er meget åndbare, og det er selvfølgeligt fordi at der er brug for en større åndbarhed i den slags sko.

Tilbage i 1973 fik et par danskere rettighederne til Hummel i Danmark, og derfra kørte det bare derud af. I 1979 blev Hummel så 100% danskejet firma.

Det blev oprindeligt startet op i Tyskland helt tilbage i 1923. Siden da er Humme vokset sig store, og i start 80erne, var Hummel faktisk det største sportsmærke i Danmark.

I 1999 opkøbtes firmaet af danskeren Christian Stadil. Han fik på kort til Hummel op som en super godt brand efter at de havde haft tilbagegang i 90erne. Siden da har Hummel brandet klaret sig super godt.