Badetøj til kvinder

Det nye badetøj til kvinder finder du her

Stilen i badetøj til piger og kvinder er meget bred. Der findes nemlig både bikinier, badedragter og andre former for badetøj til kvinder.

Badedragter med ben er kommet på mode igen, og findes i mange fede udgaver med fine detaljer. Men den klassiske bikini er jo tidløs, og bliver ved med at komme i flotte designs.

Her har vi fundet et lille udvalg frem, men du kan bare kigge i webshoppen, og finde mange flere styles, i alle mulige flotte farver.

Det er jo helt op til dig selv at vælge hvor meget der skal dækkes af din krop, men det er der også råd for, da det er meget forskelligt hvor meget eller hvor lidt disse dragter og bikinier dækker.

Esprit Bodywear

Her ser du styles fra ESPRIT bodywear i form af både badedragter og bikinier. Disse findes i mange farver og mønstre der kan passe til enhver smag. Du kan klikke dig ind på webshoppen og sorte i mærkerne, så du kan se de forskellige styles fra ESPRIT Bodywear.

Badetøj fra Hummel Fashion

Nedenstående styles er fra Hummel Fashion, og der findes selvfølgelig trusser i samme stil som passer i et sæt som hel bikini. Hummel badetøj har en lækker pasform hvor du kan bevæge dig frit uden at der sker noget ved det.

Missya badetøj

Badetøj fra Missya findes også både som bikini og badedragt i mange farver og styles. Detaljerne er fine, og hvis du vil se mere, så kan du klikke dig ind i webshoppen og se et stort udvalg af badetøj fra Missya.

Find det bedste badetøj online

Når du skal finde det bedste badetøj til kvinder online, så er du det rette sted. her er nemlig links til de mest hotte online shops med badetøj til kvinder.